Nabeschouwing Feyenoord - FC Twente (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 30 augustus 2009 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Feyenoord het zondag 30 augustus 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de Feyenoord - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - FC Twente (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 74e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kuiper. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut was het Feyenoord dat via R. Makaay dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - FC Twente
1
1
LIVE Feyenoord - FC Twente 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor S. Rajkovic FC Twente
29' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor B. NKufo FC Twente
45' Wissel FC Twente Wissel N. Kuiper voor S. Rajkovic FC Twente
54' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor K. Perez FC Twente
58' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor C. Tioté FC Twente
62' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Douglas FC Twente
69' Wissel Feyenoord Wissel G. Wijnaldum voor J. Tomasson Feyenoord
74' Doelpunt FC Twente Doelpunt N. Kuiper FC Twente
76' Wissel Feyenoord Wissel R. Makaay voor R. Vlaar Feyenoord
82' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. El Ahmadi Feyenoord
82' Wissel Feyenoord Wissel K. Leerdam voor K. El Ahmadi Feyenoord
82' Wissel FC Twente Wissel T. Janssen voor C. Tioté FC Twente
88' Wissel FC Twente Wissel Nashat Akram voor K. Perez FC Twente
94' Penalty Feyenoord Penalty R. Makaay Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - FC Twente
Opstellingen Feyenoord - FC Twente
De opstellingen van Feyenoord en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Twente
3 Nicky Kuiper
24 Theo Janssen
23
Voorbeschouwing Feyenoord - FC Twente

Feyenoord en FC Twente treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en FC Twente in de Eredivisie vond plaats op 18 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl FC Twente slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.