Nabeschouwing Feyenoord - RKC Waalwijk (3-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 3 oktober 2009 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Feyenoord het zaterdag 3 oktober 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk.

Via de Feyenoord - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - RKC Waalwijk (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en RKC Waalwijk is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Slory. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Feyenoord dat via Toni Varela dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Wijnaldum dacht na 90 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - RKC Waalwijk
3
0
LIVE Feyenoord - RKC Waalwijk 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. El Ahmadi Feyenoord
28' Doelpunt Feyenoord Doelpunt A. Slory Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel S. Cissé voor J. de Guzman Feyenoord
55' Wissel RKC Waalwijk Wissel C. Benschop voor A. Obodai RKC Waalwijk
71' Wissel RKC Waalwijk Wissel F. Benson voor F. Idabdelhay RKC Waalwijk
73' Eigen doelpunt Feyenoord Eigen doelpunt Toni Varela Feyenoord
77' Wissel Feyenoord Wissel G. Wijnaldum voor A. Slory Feyenoord
86' Wissel RKC Waalwijk Wissel S. Metaj voor D. Boerrigter RKC Waalwijk
90' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. Wijnaldum Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - RKC Waalwijk
Opstellingen Feyenoord - RKC Waalwijk
De opstellingen van Feyenoord en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.