Nabeschouwing Feyenoord - Roda JC (1-1) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 7 november 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Feyenoord het zondag 7 november 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de Feyenoord - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Roda JC (1-1)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen Feyenoord en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 24e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Junker. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Feyenoord dat via L. Castaignos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - Roda JC
1
1
LIVE Feyenoord - Roda JC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker met assist van A. Hadouir Roda JC Kerkrade
42' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
42' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Bodor voor L. Delorge Roda JC Kerkrade
55' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor André Bahía Feyenoord
60' Wissel Feyenoord Wissel J. Cabral voor L. Bruins Feyenoord
64' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Wielaert Roda JC Kerkrade
64' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel E. Addo voor J. Hempte Roda JC Kerkrade
65' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Vormer Roda JC Kerkrade
76' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Bodor Roda JC Kerkrade
80' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Meulens voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
87' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Castaignos Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Roda JC
Opstellingen Feyenoord - Roda JC
De opstellingen van Feyenoord en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Feyenoord - Roda JC

Feyenoord en Roda JC treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 7 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.