Nabeschouwing Feyenoord - Roda JC (4-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 23 augustus 2009 - 16:34 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Feyenoord het zondag 23 augustus 2009 om 16:34 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de Feyenoord - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Roda JC (4-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en Roda JC is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Cissé. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Feyenoord dat via J. Tomasson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. de Guzman dacht na 39 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Feyenoord via J. de Guzman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - Roda JC
4
0
LIVE Feyenoord - Roda JC 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Cissé Feyenoord
4' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Castro Roda JC Kerkrade
19' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor P. Kah Roda JC Kerkrade
33' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Tomasson Feyenoord
39' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. de Guzman Feyenoord
59' Wissel Feyenoord Wissel L. Bruins voor K. El Ahmadi Feyenoord
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Skoubo voor M. Junker Roda JC Kerkrade
65' Wissel Feyenoord Wissel D. Biseswar voor J. Tomasson Feyenoord
69' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Vormer voor B. Bodor Roda JC Kerkrade
75' Wissel Feyenoord Wissel R. Makaay voor S. Cissé Feyenoord
77' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Delorge voor E. Linssen Roda JC Kerkrade
85' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. de Jong Roda JC Kerkrade
86' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. de Guzman Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Roda JC
Opstellingen Feyenoord - Roda JC
De opstellingen van Feyenoord en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Roda JC
11 Morten Skoubo
6 Ruud Vormer
26 Laurent Delorge
Voorbeschouwing Feyenoord - Roda JC

Feyenoord en Roda JC treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 10 mei 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.