Nabeschouwing Heracles - Excelsior (4-1) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 12 maart 2011 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Heracles het zaterdag 12 maart 2011 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Excelsior (4-1)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Excelsior is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Bovenberg in de 23e minuut, waardoor Excelsior met een man minder kwam te staan. In de 32e minuut was het Heracles Almelo dat via M. Fledderus dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Quansah dacht na 50 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Heracles Almelo via M. Looms, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Excelsior via G. Fernandez de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut scoorde G. Plet namens Heracles Almelo. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Excelsior
4
1
LIVE Heracles - Excelsior 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. Maertens Heracles Almelo
23' Rode kaart Excelsior Rode kaart voor D. Bovenberg Excelsior
27' Wissel Excelsior Wissel W. Gudde voor R. Bergkamp Excelsior
32' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt M. Fledderus Heracles Almelo
46' Wissel Excelsior Wissel K. Wattamaleo voor J. Clasie Excelsior
50' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Quansah Heracles Almelo
62' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt M. Looms met assist van M. Fledderus Heracles Almelo
71' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Vejinovic voor M. Fledderus Heracles Almelo
71' Wissel Heracles Almelo Wissel P. Reekers voor B. Maertens Heracles Almelo
75' Doelpunt Excelsior Doelpunt G. Fernandez met assist van R. Koolwijk Excelsior
80' Wissel Heracles Almelo Wissel G. Plet voor S. Armenteros Heracles Almelo
82' Wissel Excelsior Wissel N. Lagouireh voor E. de Graaf Excelsior
88' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Vejinovic Heracles Almelo
91' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt G. Plet met assist van D. Douglas Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Excelsior
Opstellingen Heracles - Excelsior
De opstellingen van Heracles en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.