Nabeschouwing Heracles - FC Groningen (3-0) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 14 november 2010 - 16:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Heracles het zondag 14 november 2010 om 16:30 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - FC Groningen (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en FC Groningen is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Armenteros. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Heracles Almelo dat via Everton dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Looms dacht na 85 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Heracles - FC Groningen
3
0
LIVE Heracles - FC Groningen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor J. Ivens FC Groningen
11' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Fledderus Heracles Almelo
38' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor A. Granqvist FC Groningen
42' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Armenteros met assist van W. Overtoom Heracles Almelo
58' Wissel FC Groningen Wissel K. van de Laak voor T. Enevoldsen FC Groningen
62' Wissel Heracles Almelo Wissel Everton voor A. Rendla Heracles Almelo
66' Wissel FC Groningen Wissel P. Andersson voor D. Tadić FC Groningen
71' Wissel FC Groningen Wissel L. Bacuna voor T. Hiariej FC Groningen
73' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton Heracles Almelo
85' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt M. Looms Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - FC Groningen
Opstellingen Heracles - FC Groningen
De opstellingen van Heracles en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Heracles - FC Groningen

Heracles en FC Groningen treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en FC Groningen in de Eredivisie vond plaats op 6 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is FC Groningen favoriet. 5 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Heracles. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.