Nabeschouwing Heracles - Feyenoord (0-1) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 16 augustus 2009 - 14:32 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Heracles het zondag 16 augustus 2009 om 14:32 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Feyenoord (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Feyenoord is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 72e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Tomasson. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Feyenoord
LIVE Heracles - Feyenoord 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel Feyenoord Wissel D. Biseswar voor S. Cissé Feyenoord
48' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor K. Quansah Heracles Almelo
50' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor G. van Bronckhorst Feyenoord
52' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Fer Feyenoord
58' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor R. Vlaar Feyenoord
65' Wissel Heracles Almelo Wissel D. Douglas voor J. Hakola Heracles Almelo
72' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Tomasson Feyenoord
73' Wissel Feyenoord Wissel L. Bruins voor A. Slory Feyenoord
76' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Schulmeister voor A. van der Linden Heracles Almelo
78' Wissel Feyenoord Wissel K. Hofland voor J. Tomasson Feyenoord
85' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. Hofland Feyenoord
88' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. Dost Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Feyenoord
Opstellingen Heracles - Feyenoord
De opstellingen van Heracles en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.