Nabeschouwing Heracles - Roda JC (3-2) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 28 november 2009 - 19:45 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt Heracles het zaterdag 28 november 2009 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Roda JC (3-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Roda JC is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van Everton. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Heracles Almelo dat via B. Dost dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Overtoom dacht na 74 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Roda JC Kerkrade via M. Junker, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Roda JC Kerkrade via P. Kah de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Roda JC
Goals
3
2
LIVE Heracles - Roda JC 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton Heracles Almelo
26' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor J. Saeijs Roda JC Kerkrade
45' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Skoubo voor A. Sutchuin Djoum Roda JC Kerkrade
52' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Dost Heracles Almelo
72' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Delorge voor J. Saeijs Roda JC Kerkrade
74' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt W. Overtoom Heracles Almelo
77' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Armenteros voor B. Dost Heracles Almelo
77' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Junker voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
81' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Vejinovic voor D. Douglas Heracles Almelo
82' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker Roda JC Kerkrade
88' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt P. Kah Roda JC Kerkrade
89' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Hakola voor Everton Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Roda JC
Opstellingen Heracles - Roda JC
De opstellingen van Heracles en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Heracles
# Speler Pos.
26 Dennis Telgenkamp
4 Antoine van der Linden
15
5
22 Tim Breukers
8
17
23 Willie Overtoom
11
21 Darl Robert Douglas
12 Bas Dost
Voorbeschouwing Heracles - Roda JC

Heracles en Roda JC treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 30 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Roda JC favoriet. 5 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Heracles. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 1
Winst Roda JC 5
Gelijkspel 2
Totaal 8
Tags
Heracles - Roda JC Opstelling Heracles Opstelling Roda JC Live Heracles - Roda JC Live Heracles - Roda JC kijken Heracles - Roda JC kijken Live Heracles - Roda JC stream Heracles - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Roda JC Uitslag Heracles - Roda JC Statistieken Heracles - Roda JC Eredivisie 2009/2010 Heracles - Roda JC wedden Heracles - Roda JC gokken Heracles - Roda JC Unibet