Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (4-2) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 19 maart 2011 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Heracles het zaterdag 19 maart 2011 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (4-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en SC Heerenveen is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van Everton. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het SC Heerenveen dat via M. Väyrynen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Armenteros dacht na 44 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Heracles Almelo via A. van der Linden, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 59 minuten spelen wist Heracles Almelo via D. Douglas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 67e minuut scoorde P. Haglund namens SC Heerenveen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Heracles - SC Heerenveen
4
2
LIVE Heracles - SC Heerenveen 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Švec SC Heerenveen
16' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor K. Quansah Heracles Almelo
19' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton met assist van K. Quansah Heracles Almelo
35' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Väyrynen met assist van L. Narsingh SC Heerenveen
38' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Beerens voor O. Assaidi SC Heerenveen
39' Wissel SC Heerenveen Wissel P. Haglund voor M. Švec SC Heerenveen
44' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Armenteros met assist van K. Quansah Heracles Almelo
57' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt A. van der Linden met assist van M. Fledderus Heracles Almelo
58' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Breuer SC Heerenveen
59' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt D. Douglas met assist van M. Fledderus Heracles Almelo
67' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt P. Haglund met assist van G. Koning SC Heerenveen
75' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Vejinovic voor W. Overtoom Heracles Almelo
82' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Fazli voor C. Grindheim SC Heerenveen
87' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor A. Kruiswijk SC Heerenveen
90' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Rienstra voor K. Quansah Heracles Almelo
92' Wissel Heracles Almelo Wissel Anmar Al Mubaraki voor D. Douglas Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - SC Heerenveen
Opstellingen Heracles - SC Heerenveen
De opstellingen van Heracles en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.