Nabeschouwing Heracles - Vitesse (1-2) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 23 januari 2010 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Heracles het zaterdag 23 januari 2010 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Vitesse (1-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Vitesse is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 69e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Kaya. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Vitesse dat via O. Kaya dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Steur dacht na 85 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Vitesse
1
2
LIVE Heracles - Vitesse 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Claudemir Vitesse
51' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor A. van der Linden Heracles Almelo
65' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Armenteros voor Everton Heracles Almelo
67' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Vejinovic Heracles Almelo
69' Doelpunt Vitesse Doelpunt O. Kaya Vitesse
75' Wissel Vitesse Wissel D. Pröpper voor L. Nilsson Vitesse
77' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Steur voor O. ter Horst Heracles Almelo
78' Doelpunt Vitesse Doelpunt O. Kaya Vitesse
85' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Steur Heracles Almelo
85' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor P. Velthuizen Vitesse
86' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor W. Overtoom Heracles Almelo
89' Wissel Vitesse Wissel G. Gravenbeek voor O. Kaya Vitesse
90' Wissel Vitesse Wissel A. Büttner voor S. Kolk Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Vitesse
Opstellingen Heracles - Vitesse
De opstellingen van Heracles en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Heracles - Vitesse

Heracles en Vitesse treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 24 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Vitesse favoriet. 4 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Heracles. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.