Nabeschouwing Heracles - VVV Venlo (2-2) || Eredivisie 2010/2011

Vrijdag 10 december 2010 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Heracles het vrijdag 10 december 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - VVV Venlo (2-2)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen Heracles en VVV Venlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 37e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van Everton. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Heracles Almelo dat via S. Armenteros dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Boymans dacht na 62 minuten te scoren voor VVV-Venlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde VVV-Venlo via M. Uchebo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Heracles - VVV Venlo
2
2
LIVE Heracles - VVV Venlo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton met assist van M. Looms Heracles Almelo
38' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor F. van Kouwen VVV-Venlo
42' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Armenteros met assist van M. Fledderus Heracles Almelo
55' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Uchebo voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
62' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt R. Boymans met assist van A. Emenike Nkume VVV-Venlo
63' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor A. Musa VVV-Venlo
66' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor B. Tóth VVV-Venlo
73' Wissel Heracles Almelo Wissel O. ter Horst voor A. van der Linden Heracles Almelo
77' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor S. Armenteros Heracles Almelo
77' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor P. Paauwe VVV-Venlo
81' Wissel VVV-Venlo Wissel Jorge Chula voor A. Emenike Nkume VVV-Venlo
84' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. Uchebo VVV-Venlo
84' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Rendla voor S. Armenteros Heracles Almelo
88' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor A. Rendla Heracles Almelo
89' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Cairo voor D. Douglas Heracles Almelo
92' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt M. Uchebo met assist van A. Musa VVV-Venlo
90' Wissel VVV-Venlo Wissel F. de Regt voor F. van Kouwen VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - VVV Venlo
Opstellingen Heracles - VVV Venlo
De opstellingen van Heracles en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Heracles - VVV Venlo

Heracles en VVV Venlo treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en VVV Venlo in de Eredivisie vond plaats op 14 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Heracles als VVV Venlo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.