Nabeschouwing Heracles - VVV Venlo (1-0) || Eredivisie 2009/2010

Vrijdag 18 december 2009 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Heracles het vrijdag 18 december 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - VVV Venlo (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en VVV Venlo is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van Everton. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Heracles - VVV Venlo
1
0
LIVE Heracles - VVV Venlo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor P. Paauwe VVV-Venlo
31' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor K. Quansah Heracles Almelo
36' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. Leemans VVV-Venlo
50' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Looms Heracles Almelo
55' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton Heracles Almelo
70' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Boymans voor Diogo Viana VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Dadda voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
79' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. Timisela VVV-Venlo
87' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor A. Auassar VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - VVV Venlo
Opstellingen Heracles - VVV Venlo
De opstellingen van Heracles en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Heracles
Wissels VVV Venlo
20 Ruud Boymans
24
Voorbeschouwing Heracles - VVV Venlo

Heracles en VVV Venlo treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en VVV Venlo in de Eredivisie vond plaats op 13 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Heracles als VVV Venlo wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.