Nabeschouwing Heracles - Willem II (3-2) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 6 maart 2010 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Heracles het zaterdag 6 maart 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Willem II (3-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Willem II is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Douglas. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Willem II dat via G. Sheotahul dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Vejinovic dacht na 43 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde Heracles Almelo via Everton, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 66 minuten spelen wist Willem II via G. Sheotahul de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Willem II
3
2
LIVE Heracles - Willem II 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt D. Douglas Heracles Almelo
24' Doelpunt Willem II Doelpunt G. Sheotahul Willem II
43' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt M. Vejinovic Heracles Almelo
44' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Pieckenhagen Heracles Almelo
50' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton Heracles Almelo
55' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. van der Struijk Willem II
59' Wissel Willem II Wissel C. Grégoire voor S. Zijler Willem II
66' Doelpunt Willem II Doelpunt G. Sheotahul Willem II
76' Wissel Willem II Wissel I. Kargbo voor J. van der Heijden Willem II
80' Wissel Willem II Wissel B. Deul voor M. Donald Willem II
88' Gele kaart Willem II Gele kaart voor S. Nijland Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Willem II
Opstellingen Heracles - Willem II
De opstellingen van Heracles en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Heracles
Voorbeschouwing Heracles - Willem II

Heracles en Willem II treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 22 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Heracles favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.