Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag (3-0) || Eredivisie 2009/2010

Vrijdag 26 maart 2010 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt NAC Breda het vrijdag 26 maart 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de NAC Breda - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag (3-0)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en ADO Den Haag is geëindigd in een 3-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Lurling. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het NAC Breda dat via K. Kwakman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Amoah dacht na 87 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - ADO Den Haag
3
0
LIVE NAC Breda - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Lurling NAC Breda
44' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. Gilissen NAC Breda
64' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Oper voor R. van den Bergh ADO Den Haag
69' Wissel ADO Den Haag Wissel K. Soltani voor W. Verhoek ADO Den Haag
73' Wissel NAC Breda Wissel M. Reuser voor J. Kolkka NAC Breda
77' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Milic voor L. Immers ADO Den Haag
80' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. Kwakman NAC Breda
85' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Ammi ADO Den Haag
87' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Amoah NAC Breda
89' Wissel NAC Breda Wissel Ö. Bayram voor A. Lurling NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - ADO Den Haag
Opstellingen NAC Breda - ADO Den Haag
De opstellingen van NAC Breda en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.