Nabeschouwing NAC Breda - Ajax (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 17 januari 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt NAC Breda het zondag 17 januari 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ajax.

Via de NAC Breda - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Ajax (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen NAC Breda en Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 19e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Cairo. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Ajax dat via R. Lindgren dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Ajax
1
1
LIVE NAC Breda - Ajax 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt NAC Breda Doelpunt E. Cairo NAC Breda
24' Gele kaart Ajax Gele kaart voor V. Anita Ajax
37' Doelpunt Ajax Doelpunt R. Lindgren Ajax
46' Wissel Ajax Wissel M. Sulejmani voor V. Anita Ajax
52' Wissel NAC Breda Wissel D. Gorter voor K. Kwakman NAC Breda
56' Gele kaart Ajax Gele kaart voor G. van der Wiel Ajax
71' Wissel NAC Breda Wissel A. Lurling voor E. Cairo NAC Breda
79' Wissel Ajax Wissel D. Rommedahl voor K. Bakircioglü Ajax
81' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. de Zeeuw Ajax
84' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor E. de Graaf NAC Breda
84' Wissel Ajax Wissel S. de Jong voor C. Eriksen Ajax
88' Wissel NAC Breda Wissel T. van der Leegte voor E. de Graaf NAC Breda
92' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. van der Leegte NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Ajax
Opstellingen NAC Breda - Ajax
De opstellingen van NAC Breda en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels NAC Breda
18 Donny Gorter
10 Anthony Lurling
8 Tommie van der Leegte
Voorbeschouwing NAC Breda - Ajax

NAC Breda en Ajax treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Ajax in de Eredivisie vond plaats op 13 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 7 keer wist de ploeg van NAC Breda te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor NAC Breda. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.