Nabeschouwing NAC Breda - FC Utrecht (0-2) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 20 februari 2010 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt NAC Breda het zaterdag 20 februari 2010 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht.

Via de NAC Breda - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Utrecht (0-2)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en FC Utrecht is geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Asare. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut moest A. Lurling van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest NAC Breda verder met een speler minder. D. Mertens dacht na 86 minuten te scoren voor FC Utrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - FC Utrecht
LIVE NAC Breda - FC Utrecht 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor P. Zwaanswijk NAC Breda
25' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Asare FC Utrecht
28' Rode kaart NAC Breda Rode kaart voor A. Lurling NAC Breda
29' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Penders NAC Breda
44' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor N. Asare FC Utrecht
46' Wissel NAC Breda Wissel T. van der Leegte voor T. Gilissen NAC Breda
48' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Nesu FC Utrecht
52' Wissel FC Utrecht Wissel R. van Wolfswinkel voor N. Asare FC Utrecht
57' Wissel NAC Breda Wissel D. Gorter voor J. Kolkka NAC Breda
71' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor J. Wuytens FC Utrecht
74' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. van der Leegte NAC Breda
79' Wissel NAC Breda Wissel E. Cairo voor E. de Graaf NAC Breda
79' Wissel FC Utrecht Wissel B. Maguire voor M. Silberbauer FC Utrecht
86' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt D. Mertens FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Utrecht
Opstellingen NAC Breda - FC Utrecht
De opstellingen van NAC Breda en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.