Nabeschouwing NAC Breda - Feyenoord (0-2) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 27 september 2009 - 14:33 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt NAC Breda het zondag 27 september 2009 om 14:33 uur in eigen huis op tegen Feyenoord.

Via de NAC Breda - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Feyenoord (0-2)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en Feyenoord is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 63e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Slory. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut kreeg D. Landzaat van Feyenoord voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Feyenoord de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. L. Fer dacht na 93 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Feyenoord
LIVE NAC Breda - Feyenoord 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor D. Landzaat Feyenoord
61' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor C. Fehér NAC Breda
63' Doelpunt Feyenoord Doelpunt A. Slory Feyenoord
66' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Tomasson Feyenoord
68' Wissel NAC Breda Wissel J. Kolkka voor A. Lurling NAC Breda
71' Wissel NAC Breda Wissel D. Gorter voor E. de Graaf NAC Breda
71' Wissel Feyenoord Wissel G. Wijnaldum voor D. Biseswar Feyenoord
80' Wissel NAC Breda Wissel E. Cairo voor K. Kwakman NAC Breda
84' Wissel Feyenoord Wissel K. Hofland voor J. de Guzman Feyenoord
87' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Schilder NAC Breda
89' Tweede gele kaart Feyenoord Tweede gele kaart voor D. Landzaat Feyenoord
93' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Fer Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Feyenoord
Opstellingen NAC Breda - Feyenoord
De opstellingen van NAC Breda en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels NAC Breda
11 Joonas Kolkka
18 Donny Gorter
20 Ellery Cairo
Voorbeschouwing NAC Breda - Feyenoord

NAC Breda en Feyenoord treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 21 mei 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 5 keer wist de ploeg van NAC Breda te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor NAC Breda. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.