Nabeschouwing NAC Breda - SC Heerenveen (2-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 30 augustus 2009 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt NAC Breda het zondag 30 augustus 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de NAC Breda - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - SC Heerenveen (2-0)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en SC Heerenveen is geëindigd in een 2-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Kwakman. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het NAC Breda dat via M. Amoah dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - SC Heerenveen
2
0
LIVE NAC Breda - SC Heerenveen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor E. de Graaf NAC Breda
36' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Papadopulos SC Heerenveen
45' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor B. Kalou SC Heerenveen
46' Wissel NAC Breda Wissel T. Gilissen voor E. de Graaf NAC Breda
51' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. Kwakman NAC Breda
58' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Amoah NAC Breda
68' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Janmaat voor G. Koning SC Heerenveen
68' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Losada voor B. Kalou SC Heerenveen
68' Wissel SC Heerenveen Wissel T. Elyounoussi voor P. Ingelsten SC Heerenveen
84' Wissel NAC Breda Wissel C. Fehér voor T. Loran NAC Breda
86' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Gorter NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - SC Heerenveen
Opstellingen NAC Breda - SC Heerenveen
De opstellingen van NAC Breda en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.