Nabeschouwing NAC Breda - VVV Venlo (2-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 30 januari 2010 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt NAC Breda het zaterdag 30 januari 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo.

Via de NAC Breda - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - VVV Venlo (2-0)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en VVV Venlo is geëindigd in een 2-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 41e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Zwaanswijk. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het NAC Breda dat via A. Lurling dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - VVV Venlo
2
0
LIVE NAC Breda - VVV Venlo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor F. Snoyl NAC Breda
30' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. Verdellen VVV-Venlo
41' Doelpunt NAC Breda Doelpunt P. Zwaanswijk NAC Breda
53' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. Timisela VVV-Venlo
62' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
62' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Van Dessel voor A. Auassar VVV-Venlo
64' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Uchebo voor S. Calabro VVV-Venlo
74' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Lurling NAC Breda
82' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Dadda voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
83' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Gonzalo García VVV-Venlo
86' Wissel NAC Breda Wissel M. Reuser voor A. Lurling NAC Breda
89' Wissel NAC Breda Wissel Ö. Bayram voor D. Gorter NAC Breda
92' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. Elshot NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - VVV Venlo
Opstellingen NAC Breda - VVV Venlo
De opstellingen van NAC Breda en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.