Nabeschouwing NAC Breda - Willem II (4-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 8 november 2009 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt NAC Breda het zondag 8 november 2009 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de NAC Breda - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Willem II (4-0)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en Willem II is geëindigd in een 4-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Elshot. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het NAC Breda dat via K. Kwakman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Amoah dacht na 41 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde NAC Breda via Leonardo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Willem II
4
0
LIVE NAC Breda - Willem II 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Willem II Gele kaart voor A. Swinkels Willem II
14' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. Elshot NAC Breda
21' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. Elshot NAC Breda
35' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. Kwakman NAC Breda
35' Gele kaart Willem II Gele kaart voor J. Lima Willem II
41' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Amoah NAC Breda
43' Gele kaart Willem II Gele kaart voor M. Bruma Willem II
45' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Leonardo NAC Breda
52' Wissel Willem II Wissel G. Sheotahul voor F. Demouge Willem II
63' Gele kaart Willem II Gele kaart voor C. Grégoire Willem II
69' Wissel Willem II Wissel R. Reniers voor S. Zijler Willem II
69' Wissel Willem II Wissel I. Kargbo voor J. van der Heijden Willem II
74' Gele kaart Willem II Gele kaart voor I. Kargbo Willem II
76' Wissel NAC Breda Wissel J. Kolkka voor D. Gorter NAC Breda
82' Wissel NAC Breda Wissel E. Cairo voor E. de Graaf NAC Breda
88' Wissel NAC Breda Wissel F. Snoyl voor K. Elshot NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Willem II
Opstellingen NAC Breda - Willem II
De opstellingen van NAC Breda en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels NAC Breda
11 Joonas Kolkka
20 Ellery Cairo
29
Voorbeschouwing NAC Breda - Willem II

NAC Breda en Willem II treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 5 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel NAC Breda als Willem II wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.