Nabeschouwing NEC - ADO Den Haag (1-1) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 14 november 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt NEC het zondag 14 november 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de NEC - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - ADO Den Haag (1-1)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen NEC en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 39e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Will. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het NEC dat via R. Zomer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NEC - ADO Den Haag
1
1
LIVE NEC - ADO Den Haag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Sibum NEC
29' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Derijck ADO Den Haag
39' Eigen doelpunt ADO Den Haag Eigen doelpunt N. Will ADO Den Haag
58' Wissel NEC Wissel T. Chatelle voor L. Davids NEC
65' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Buijs voor D. Bulykin ADO Den Haag
75' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Zomer NEC
75' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Immers ADO Den Haag
80' Wissel NEC Wissel L. George voor J. Goossens NEC
80' Wissel NEC Wissel R. ten Voorde voor R. van Eijden NEC
82' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Antonia voor L. Immers ADO Den Haag
88' Wissel ADO Den Haag Wissel P. Bosschaart voor F. Kubik ADO Den Haag
90' Doelpunt NEC Doelpunt R. Zomer met assist van L. George NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - ADO Den Haag
Opstellingen NEC - ADO Den Haag
De opstellingen van NEC en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - ADO Den Haag

NEC en ADO Den Haag treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen NEC en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 14 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.