Nabeschouwing NEC - Excelsior (2-0) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 13 februari 2011 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt NEC het zondag 13 februari 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior.

Via de NEC - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Excelsior (2-0)

Het Eredivisie duel tussen NEC en Excelsior is geëindigd in een 2-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 67e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Zimling. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het NEC dat via N. Zimling dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NEC - Excelsior
2
0
LIVE NEC - Excelsior 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart NEC Gele kaart voor T. Chatelle NEC
33' Wissel Excelsior Wissel G. Roorda voor E. de Graaf Excelsior
46' Wissel NEC Wissel L. George voor J. Goossens NEC
55' Wissel Excelsior Wissel W. Gudde voor R. Koolwijk Excelsior
65' Wissel NEC Wissel L. Davids voor B. Sibum NEC
67' Doelpunt NEC Doelpunt N. Zimling met assist van N. Will NEC
71' Wissel Excelsior Wissel A. Fileccia voor J. Clasie Excelsior
80' Doelpunt NEC Doelpunt N. Zimling met assist van B. Vleminckx NEC
81' Wissel NEC Wissel C. Latupeirissa voor T. Chatelle NEC
87' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Amieux NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Excelsior
Opstellingen NEC - Excelsior
De opstellingen van NEC en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.