Nabeschouwing NEC - FC Utrecht (1-1) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 27 februari 2011 - 16:30 uur



In de Eredivisie 2010/2011 neemt NEC het zondag 27 februari 2011 om 16:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht.

Via de NEC - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - FC Utrecht (1-1)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen NEC en FC Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 8e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Goossens. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het FC Utrecht dat via R. van Wolfswinkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NEC - FC Utrecht
Goals
1
1
LIVE NEC - FC Utrecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt NEC Doelpunt J. Goossens met assist van N. Wellenberg NEC
65' Wissel NEC Wissel R. ten Voorde voor L. George NEC
70' Wissel FC Utrecht Wissel L. de Kogel voor B. Maguire FC Utrecht
74' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. van Wolfswinkel FC Utrecht
81' Wissel NEC Wissel M. Otten voor N. Wellenberg NEC
81' Wissel FC Utrecht Wissel M. Zullo voor J. Lensky FC Utrecht
85' Wissel NEC Wissel C. Latupeirissa voor T. Chatelle NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - FC Utrecht
Opstellingen NEC - FC Utrecht
De opstellingen van NEC en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels NEC
# Speler Pos.
14
13
30 Caifano Latupeirissa
1
3 Rens van Eijden
17 Adnan Šećerović
27 Youri Loen
Voorbeschouwing NEC - FC Utrecht

NEC en FC Utrecht treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen NEC en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 21 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is FC Utrecht favoriet. 5 keer wist de ploeg van NEC te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor NEC. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NEC 3
Winst FC Utrecht 5
Gelijkspel 3
Totaal 11
Tags
NEC - FC Utrecht Opstelling NEC Opstelling FC Utrecht Live NEC - FC Utrecht Live NEC - FC Utrecht kijken NEC - FC Utrecht kijken Live NEC - FC Utrecht stream NEC - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing NEC - FC Utrecht Uitslag NEC - FC Utrecht Statistieken NEC - FC Utrecht Eredivisie 2010/2011 NEC - FC Utrecht wedden NEC - FC Utrecht gokken NEC - FC Utrecht Unibet