Nabeschouwing NEC - Feyenoord (3-0) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 26 september 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt NEC het zondag 26 september 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord.

Via de NEC - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Feyenoord (3-0)

Het Eredivisie duel tussen NEC en Feyenoord is geëindigd in een 3-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Schöne. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het NEC dat via R. ten Voorde dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Nuytinck dacht na 92 minuten te scoren voor NEC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NEC - Feyenoord
3
0
LIVE NEC - Feyenoord 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt NEC Doelpunt L. Schöne met assist van L. Davids NEC
27' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Sibum NEC
40' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Cabral Feyenoord
46' Wissel NEC Wissel B. Nuytinck voor R. Amieux NEC
46' Wissel Feyenoord Wissel R. Schaken voor G. Wijnaldum Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel D. Biseswar voor J. Cabral Feyenoord
49' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Vleminckx NEC
78' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. Leerdam Feyenoord
80' Wissel NEC Wissel R. ten Voorde voor B. Vleminckx NEC
81' Wissel NEC Wissel M. Otten voor E. Fejzullahu NEC
82' Wissel Feyenoord Wissel R. van Haaren voor K. Leerdam Feyenoord
83' Doelpunt NEC Doelpunt R. ten Voorde met assist van N. Will NEC
92' Doelpunt NEC Doelpunt B. Nuytinck met assist van L. Schöne NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Feyenoord
Opstellingen NEC - Feyenoord
De opstellingen van NEC en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - Feyenoord

NEC en Feyenoord treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen NEC en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 28 maart 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel NEC als Feyenoord wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.