Nabeschouwing NEC - SC Heerenveen (4-1) || Eredivisie 2009/2010

Vrijdag 7 augustus 2009 - 18:01 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt NEC het vrijdag 7 augustus 2009 om 18:01 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de NEC - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - SC Heerenveen (4-1)

Het Eredivisie duel tussen NEC en SC Heerenveen is geëindigd in een 4-1 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Vleminckx. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het NEC dat via E. Fejzullahu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. El-Akchaoui dacht na 65 minuten te scoren voor NEC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde NEC via B. Vleminckx, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist SC Heerenveen via M. Papadopulos de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NEC - SC Heerenveen
Goals
4
1
LIVE NEC - SC Heerenveen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Breuer SC Heerenveen
6' Doelpunt NEC Doelpunt B. Vleminckx NEC
29' Gele kaart NEC Gele kaart voor G. Babos NEC
39' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor R. Stolte SC Heerenveen
56' Doelpunt NEC Doelpunt E. Fejzullahu NEC
65' Doelpunt NEC Doelpunt Y. El-Akchaoui NEC
66' Wissel SC Heerenveen Wissel P. Ingelsten voor R. Stolte SC Heerenveen
66' Wissel SC Heerenveen Wissel T. Elyounoussi voor K. Nielsen SC Heerenveen
69' Wissel NEC Wissel R. Worm voor M. El Kabir NEC
75' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor G. Popov SC Heerenveen
81' Wissel NEC Wissel J. Goossens voor E. Fejzullahu NEC
82' Doelpunt NEC Doelpunt B. Vleminckx NEC
82' Wissel SC Heerenveen Wissel B. Kalou voor C. Grindheim SC Heerenveen
85' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Papadopulos SC Heerenveen
85' Wissel NEC Wissel P. Pothuizen voor R. van Eijden NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - SC Heerenveen
Opstellingen NEC - SC Heerenveen
De opstellingen van NEC en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels NEC
# Speler Pos.
7
20 John Goossens
6
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
14 Patrik Ingelsten
13 Tarik Elyounoussi
21 Bonaventure Kalou
Voorbeschouwing NEC - SC Heerenveen

NEC en SC Heerenveen treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen NEC en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 15 februari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 5 keer wist de ploeg van NEC te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor NEC. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NEC 2
Winst SC Heerenveen 5
Gelijkspel 1
Totaal 8
Tags
NEC - SC Heerenveen Opstelling NEC Opstelling SC Heerenveen Live NEC - SC Heerenveen Live NEC - SC Heerenveen kijken NEC - SC Heerenveen kijken Live NEC - SC Heerenveen stream NEC - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing NEC - SC Heerenveen Uitslag NEC - SC Heerenveen Statistieken NEC - SC Heerenveen Eredivisie 2009/2010 NEC - SC Heerenveen wedden NEC - SC Heerenveen gokken NEC - SC Heerenveen Unibet