Nabeschouwing NEC - SC Heerenveen (2-2) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 28 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt NEC het zaterdag 28 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de NEC - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - SC Heerenveen (2-2)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen NEC en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 49e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van L. George. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het NEC dat via L. Schöne dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Grindheim dacht na 52 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde SC Heerenveen via R. Beerens, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NEC - SC Heerenveen
2
2
LIVE NEC - SC Heerenveen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Vleminckx NEC
46' Gele kaart NEC Gele kaart voor L. George NEC
46' Wissel NEC Wissel N. Wellenberg voor N. Will NEC
47' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor D. Janmaat SC Heerenveen
49' Doelpunt NEC Doelpunt L. George NEC
51' Doelpunt NEC Doelpunt L. Schöne met assist van L. George NEC
52' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt C. Grindheim met assist van R. Beerens SC Heerenveen
66' Wissel NEC Wissel M. Otten voor J. Goossens NEC
66' Wissel SC Heerenveen Wissel F. Đuričić voor V. Elm SC Heerenveen
71' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Fazli voor O. Assaidi SC Heerenveen
77' Wissel NEC Wissel R. ten Voorde voor C. Latupeirissa NEC
81' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Roorda voor Y. El-Akchaoui SC Heerenveen
87' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Beerens SC Heerenveen
89' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Sibum NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - SC Heerenveen
Opstellingen NEC - SC Heerenveen
De opstellingen van NEC en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.