Nabeschouwing PSV - De Graafschap (6-0) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 14 augustus 2010 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt PSV het zaterdag 14 augustus 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap.

Via de PSV - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - De Graafschap (6-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en De Graafschap is geëindigd in een 6-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor P. Fränkel in de 4e minuut, waardoor De Graafschap met een man minder kwam te staan. In de 5e minuut was het PSV dat via B. Dzsudzsák dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Toivonen dacht na 25 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde PSV via O. Toivonen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 55 minuten spelen wist PSV via O. Toivonen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut scoorde N. Amrabat namens PSV. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 84e minuut leek I. Afellay te scoren voor PSV, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - De Graafschap
6
0
LIVE PSV - De Graafschap 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Rode kaart De Graafschap Rode kaart voor P. Fränkel De Graafschap
5' Penalty PSV Penalty B. Dzsudzsák PSV
14' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor V. Wormgoor De Graafschap
25' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen PSV
28' Wissel De Graafschap Wissel J. Saeijs voor R. Poepon De Graafschap
30' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Toivonen PSV
46' Wissel De Graafschap Wissel S. Overgoor voor P. Jungschläger De Graafschap
47' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen PSV
55' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen PSV
58' Wissel PSV Wissel I. Afellay voor O. Toivonen PSV
61' Wissel PSV Wissel N. Amrabat voor J. Lens PSV
74' Wissel PSV Wissel Marcelo voor J. Vuković PSV
77' Wissel De Graafschap Wissel S. De Ridder voor J. Kujala De Graafschap
80' Doelpunt PSV Doelpunt N. Amrabat PSV
84' Doelpunt PSV Doelpunt I. Afellay PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - De Graafschap
Opstellingen PSV - De Graafschap
De opstellingen van PSV en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.