Nabeschouwing PSV - Heracles (5-2) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 4 december 2010 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt PSV het zaterdag 4 december 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de PSV - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Heracles (5-2)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Heracles is geëindigd in een 5-2 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van Everton. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het PSV dat via B. Dzsudzsák dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Toivonen dacht na 41 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Heracles Almelo via Everton, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 70e minuut moest Heracles Almelo verder met een man minder, nadat P. Reekers een tweede gele kaart kreeg. In de 74e minuut scoorde O. Toivonen namens PSV. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek I. Afellay te scoren voor PSV, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 90e minuut leek M. Berg te scoren voor PSV, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSV - Heracles
5
2
LIVE PSV - Heracles 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor P. Reekers Heracles Almelo
27' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton met assist van D. Douglas Heracles Almelo
36' Doelpunt PSV Doelpunt B. Dzsudzsák met assist van A. Hutchinson PSV
41' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen met assist van B. Dzsudzsák PSV
62' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton Heracles Almelo
64' Wissel PSV Wissel S. Manolev voor J. Lens PSV
70' Tweede gele kaart Heracles Almelo Tweede gele kaart voor P. Reekers Heracles Almelo
73' Wissel Heracles Almelo Wissel M. te Wierik voor D. Douglas Heracles Almelo
74' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen met assist van B. Dzsudzsák PSV
78' Wissel PSV Wissel M. Berg voor Jonathan Reis PSV
78' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Bannink voor W. Overtoom Heracles Almelo
85' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Rendla voor Everton Heracles Almelo
88' Doelpunt PSV Doelpunt I. Afellay PSV
90' Doelpunt PSV Doelpunt M. Berg met assist van E. Pieters PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Heracles
Opstellingen PSV - Heracles
De opstellingen van PSV en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PSV - Heracles

PSV en Heracles treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 14 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.