Nabeschouwing PSV - NEC (3-1) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 11 september 2010 - 19:45 uur

PSV - NEC

In de Eredivisie 2010/2011 neemt PSV het zaterdag 11 september 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de PSV - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - NEC (3-1)

Het Eredivisie duel tussen PSV en NEC is geëindigd in een 3-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Goossens. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het PSV dat via D. Koevermans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Afellay dacht na 63 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde PSV via O. Toivonen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - NEC
3
1
LIVE PSV - NEC 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart NEC Gele kaart voor N. Will NEC
28' Wissel NEC Wissel J. Goossens voor L. George NEC
37' Doelpunt NEC Doelpunt J. Goossens NEC
46' Doelpunt PSV Doelpunt D. Koevermans met assist van O. Engelaar PSV
46' Wissel PSV Wissel D. Koevermans voor M. Berg PSV
46' Wissel PSV Wissel W. Bouma voor Marcelo PSV
63' Doelpunt PSV Doelpunt I. Afellay met assist van O. Toivonen PSV
64' Wissel NEC Wissel R. Amieux voor B. Nuytinck NEC
68' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Lens PSV
69' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen met assist van A. Hutchinson PSV
71' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Amieux NEC
73' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Otten NEC
78' Wissel NEC Wissel R. ten Voorde voor B. Vleminckx NEC
82' Wissel PSV Wissel O. Bakkal voor I. Afellay PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - NEC
Opstellingen PSV - NEC
De opstellingen van PSV en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.