Nabeschouwing PSV - Roda JC (3-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 12 september 2009 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt PSV het zaterdag 12 september 2009 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de PSV - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Roda JC (3-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Roda JC is geëindigd in een 3-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dzsudzsák. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het PSV dat via S. Manolev dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Bakkal dacht na 90 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSV - Roda JC
3
0
LIVE PSV - Roda JC 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt PSV Doelpunt B. Dzsudzsák PSV
14' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor W. Janssen Roda JC Kerkrade
31' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor P. Kah Roda JC Kerkrade
36' Wissel PSV Wissel O. Toivonen voor I. Afellay PSV
37' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Bakkal PSV
51' Doelpunt PSV Doelpunt S. Manolev PSV
59' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Bodor voor R. Vormer Roda JC Kerkrade
71' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Skoubo voor L. Delorge Roda JC Kerkrade
76' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Engelaar PSV
83' Wissel PSV Wissel S. Wuytens voor D. Koevermans PSV
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel A. Sutchuin Djoum voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
86' Wissel PSV Wissel Jonathan Reis voor B. Dzsudzsák PSV
90' Doelpunt PSV Doelpunt O. Bakkal PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Roda JC
Opstellingen PSV - Roda JC
De opstellingen van PSV en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.