Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen (2-2) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 10 april 2011 - 16:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt PSV het zondag 10 april 2011 om 16:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de PSV - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen (2-2)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen PSV en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 58e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Lens. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het SC Heerenveen dat via O. Assaidi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Dost dacht na 73 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 81e minuut werd W. Bouma van PSV met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor PSV het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 91 minuten spelen wist PSV via O. Toivonen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSV - SC Heerenveen
2
2
LIVE PSV - SC Heerenveen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Doelpunt PSV Doelpunt J. Lens met assist van A. Hutchinson PSV
59' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Švec voor F. Đuričić SC Heerenveen
67' Wissel SC Heerenveen Wissel L. Narsingh voor M. Väyrynen SC Heerenveen
70' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt O. Assaidi met assist van L. Narsingh SC Heerenveen
73' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Dost met assist van L. Narsingh SC Heerenveen
77' Wissel PSV Wissel O. Toivonen voor Z. Labyad PSV
77' Wissel PSV Wissel G. Zeefuik voor E. Pieters PSV
81' Rode kaart PSV Rode kaart voor W. Bouma PSV
87' Gele kaart PSV Gele kaart voor A. Hutchinson PSV
91' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen met assist van J. Lens PSV
91' Wissel PSV Wissel S. Wuytens voor O. Toivonen PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - SC Heerenveen
Opstellingen PSV - SC Heerenveen
De opstellingen van PSV en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PSV - SC Heerenveen

PSV en SC Heerenveen treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen PSV en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 7 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.