Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen (1-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 17 oktober 2009 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt PSV het zaterdag 17 oktober 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de PSV - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen (1-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en SC Heerenveen is geëindigd in een 1-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 81e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Lazovic. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - SC Heerenveen
1
0
LIVE PSV - SC Heerenveen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor G. Popov SC Heerenveen
33' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor C. Grindheim SC Heerenveen
46' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Koning voor G. Popov SC Heerenveen
50' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Svec SC Heerenveen
61' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Breuer SC Heerenveen
65' Wissel SC Heerenveen Wissel O. Assaidi voor M. Svec SC Heerenveen
75' Wissel PSV Wissel O. Toivonen voor N. Amrabat PSV
81' Doelpunt PSV Doelpunt D. Lazovic PSV
83' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Sibon voor M. Dingsdag SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - SC Heerenveen
Opstellingen PSV - SC Heerenveen
De opstellingen van PSV en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels SC Heerenveen
37
22 Oussama Assaidi
35 Gerald Sibon
Voorbeschouwing PSV - SC Heerenveen

PSV en SC Heerenveen treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen PSV en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 27 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.