Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Groningen (3-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 21 november 2009 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt RKC Waalwijk het zaterdag 21 november 2009 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Groningen (3-1)

Het Eredivisie duel tussen RKC Waalwijk en FC Groningen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Luciano in de 11e minuut, waardoor FC Groningen met een man minder kwam te staan. In de 18e minuut was het RKC Waalwijk dat via C. Benschop dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Berger dacht na 30 minuten te scoren voor RKC Waalwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 42e minuut scoorde FC Groningen via T. Matavz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 56 minuten spelen wist RKC Waalwijk via C. Benschop de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken RKC Waalwijk - FC Groningen
3
1
LIVE RKC Waalwijk - FC Groningen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Rode kaart FC Groningen Rode kaart voor Luciano FC Groningen
13' Wissel FC Groningen Wissel B. van Loo voor T. Enevoldsen FC Groningen
18' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt C. Benschop RKC Waalwijk
29' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor A. Granqvist FC Groningen
30' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt R. Berger RKC Waalwijk
42' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Matavz FC Groningen
46' Wissel FC Groningen Wissel D. Holla voor S. De Roover FC Groningen
56' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt C. Benschop RKC Waalwijk
67' Wissel FC Groningen Wissel M. Zonneveld voor M. Jansen FC Groningen
68' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor O. Ajilore FC Groningen
75' Wissel RKC Waalwijk Wissel F. Benson voor C. Benschop RKC Waalwijk
80' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor K. Agustien RKC Waalwijk
80' Wissel RKC Waalwijk Wissel J. Colin voor K. Agustien RKC Waalwijk
84' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. van Hout voor S. Metaj RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - FC Groningen
Opstellingen RKC Waalwijk - FC Groningen
De opstellingen van RKC Waalwijk en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.