Nabeschouwing RKC Waalwijk - NAC Breda (0-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 23 januari 2010 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt RKC Waalwijk het zaterdag 23 januari 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - NAC Breda (0-1)

Het Eredivisie duel tussen RKC Waalwijk en NAC Breda is geëindigd in een 0-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 62e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van Leonardo. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut moest Leonardo van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest NAC Breda verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken RKC Waalwijk - NAC Breda
LIVE RKC Waalwijk - NAC Breda 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor W. Gudde RKC Waalwijk
52' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor P. Zwaanswijk NAC Breda
62' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Leonardo NAC Breda
63' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor C. Benschop RKC Waalwijk
67' Wissel RKC Waalwijk Wissel B. De Ceulaer voor C. Benschop RKC Waalwijk
72' Wissel RKC Waalwijk Wissel F. Idabdelhay voor S. Metaj RKC Waalwijk
75' Wissel NAC Breda Wissel A. Lurling voor E. Cairo NAC Breda
79' Rode kaart NAC Breda Rode kaart voor Leonardo NAC Breda
84' Wissel NAC Breda Wissel T. van der Leegte voor D. Gorter NAC Breda
92' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Schilder NAC Breda
90' Wissel NAC Breda Wissel K. Elshot voor R. Penders NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - NAC Breda
Opstellingen RKC Waalwijk - NAC Breda
De opstellingen van RKC Waalwijk en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.