Nabeschouwing Roda JC - ADO Den Haag (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Vrijdag 4 december 2009 - 20:45 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt Roda JC het vrijdag 4 december 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) in Kerkrade.

Via de Roda JC - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - ADO Den Haag (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen Roda JC en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 35e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Junker. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het ADO Den Haag dat via K. Soltani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut kreeg A. Sutchuin Djoum van Roda JC Kerkrade voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Roda JC Kerkrade de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - ADO Den Haag
Goals
1
1
LIVE Roda JC - ADO Den Haag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Sutchuin Djoum Roda JC Kerkrade
35' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker Roda JC Kerkrade
53' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Milic voor Y. Cornelisse ADO Den Haag
53' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Toornstra voor L. Resodihardjo ADO Den Haag
57' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt K. Soltani ADO Den Haag
69' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Yulu-Matondo voor B. Bodor Roda JC Kerkrade
81' Tweede gele kaart Roda JC Kerkrade Tweede gele kaart voor A. Sutchuin Djoum Roda JC Kerkrade
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Delorge voor M. Skoubo Roda JC Kerkrade
86' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor P. Bosschaart ADO Den Haag
90' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor K. Soltani ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - ADO Den Haag
Opstellingen Roda JC - ADO Den Haag
De opstellingen van Roda JC en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal ADO Den Haag
# Speler Pos.
16 Barry Ditewig
3 Christian Kum
20 Csaba Horváth
41 Lorenzo Piqué
8 Danny Buijs
18
24 Leroy Resodihardjo
11 Wesley Verhoek
17
7
36 Charlton Vicento
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
9
37 Jens Toornstra
Voorbeschouwing Roda JC - ADO Den Haag

Roda JC en ADO Den Haag treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 22 maart 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Roda JC favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 4
Winst ADO Den Haag 0
Gelijkspel 2
Totaal 6
Tags
Roda JC - ADO Den Haag Opstelling Roda JC Opstelling ADO Den Haag Live Roda JC - ADO Den Haag Live Roda JC - ADO Den Haag kijken Roda JC - ADO Den Haag kijken Live Roda JC - ADO Den Haag stream Roda JC - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - ADO Den Haag Uitslag Roda JC - ADO Den Haag Statistieken Roda JC - ADO Den Haag Eredivisie 2009/2010 Roda JC - ADO Den Haag wedden Roda JC - ADO Den Haag gokken Roda JC - ADO Den Haag Unibet