Nabeschouwing Roda JC - Feyenoord (3-0) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 20 maart 2011 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Roda JC het zondag 20 maart 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) in Kerkrade.

Via de Roda JC - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Feyenoord (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Roda JC en Feyenoord is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Hadouir. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via M. Junker dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Biseswar dacht na 90 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - Feyenoord
3
0
LIVE Roda JC - Feyenoord 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt A. Hadouir Roda JC Kerkrade
43' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker met assist van E. Addo Roda JC Kerkrade
44' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor André Bahía Feyenoord
63' Wissel Feyenoord Wissel J. Cabral voor M. Meeuwis Feyenoord
71' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Skoubo voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
77' Wissel Feyenoord Wissel S. Larsen voor G. Wijnaldum Feyenoord
82' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel W. Pluim voor M. Junker Roda JC Kerkrade
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Bodor voor A. Sutchuin Djoum Roda JC Kerkrade
90' Eigen doelpunt Roda JC Kerkrade Eigen doelpunt D. Biseswar Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Feyenoord
Opstellingen Roda JC - Feyenoord
De opstellingen van Roda JC en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roda JC - Feyenoord

Roda JC en Feyenoord treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 7 november 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 7 keer wist de ploeg van Roda JC te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Roda JC. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.