Nabeschouwing Roda JC - NAC Breda (2-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 19 september 2009 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Roda JC het zaterdag 19 september 2009 om 19:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) in Kerkrade.

Via de Roda JC - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - NAC Breda (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Roda JC en NAC Breda is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Junker. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via M. Junker dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - NAC Breda
2
0
LIVE Roda JC - NAC Breda 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
54' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker Roda JC Kerkrade
57' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker Roda JC Kerkrade
59' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Penders NAC Breda
61' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. Gilissen NAC Breda
64' Wissel NAC Breda Wissel D. Gorter voor E. de Graaf NAC Breda
64' Wissel NAC Breda Wissel Leonardo voor T. Gilissen NAC Breda
75' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Leonardo NAC Breda
77' Wissel NAC Breda Wissel E. Cairo voor J. Kolkka NAC Breda
79' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor P. Kah Roda JC Kerkrade
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Bodor voor M. Skoubo Roda JC Kerkrade
86' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Gorter NAC Breda
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Delorge voor W. Janssen Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - NAC Breda
Opstellingen Roda JC - NAC Breda
De opstellingen van Roda JC en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.