Nabeschouwing SC Heerenveen - ADO Den Haag (3-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 31 oktober 2009 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt SC Heerenveen het zaterdag 31 oktober 2009 om 18:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de SC Heerenveen - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - ADO Den Haag (3-0)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en ADO Den Haag is geëindigd in een 3-0 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Beerens. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut kreeg P. Bosschaart van ADO Den Haag voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor ADO Den Haag de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. M. Papadopulos dacht na 63 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde SC Heerenveen via M. Papadopulos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - ADO Den Haag
3
0
LIVE SC Heerenveen - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor P. Bosschaart ADO Den Haag
21' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Beerens SC Heerenveen
43' Tweede gele kaart ADO Den Haag Tweede gele kaart voor P. Bosschaart ADO Den Haag
51' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Väyrynen voor R. Beerens SC Heerenveen
53' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Breuer SC Heerenveen
58' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Schwiebbe ADO Den Haag
60' Wissel ADO Den Haag Wissel K. Soltani voor L. Immers ADO Den Haag
63' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Papadopulos SC Heerenveen
77' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Papadopulos SC Heerenveen
77' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Ditewig ADO Den Haag
78' Wissel ADO Den Haag Wissel Y. Cornelisse voor W. Verhoek ADO Den Haag
82' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Sibon voor M. Papadopulos SC Heerenveen
84' Wissel SC Heerenveen Wissel T. Elyounoussi voor O. Assaidi SC Heerenveen
87' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Ignacio voor B. Milic ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - ADO Den Haag
Opstellingen SC Heerenveen - ADO Den Haag
De opstellingen van SC Heerenveen en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.