Nabeschouwing SC Heerenveen - De Graafschap (4-0) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 18 december 2010 - 18:45 uur



In de Eredivisie 2010/2011 neemt SC Heerenveen het zaterdag 18 december 2010 om 18:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap.

Via de SC Heerenveen - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - De Graafschap (4-0)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en De Graafschap is geëindigd in een 4-0 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Elm. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het SC Heerenveen dat via F. Đuričić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Narsingh dacht na 44 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde SC Heerenveen via L. Narsingh, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - De Graafschap
Goals
4
0
LIVE SC Heerenveen - De Graafschap 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt V. Elm met assist van C. Grindheim SC Heerenveen
23' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Jansen De Graafschap
34' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt F. Đuričić SC Heerenveen
44' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt L. Narsingh SC Heerenveen
46' Wissel De Graafschap Wissel T. Evers voor V. Wormgoor De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel R. Sebens voor K. Coppoolse De Graafschap
48' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor B. Waterman De Graafschap
58' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Janmaat voor G. Koning SC Heerenveen
66' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt L. Narsingh met assist van F. Đuričić SC Heerenveen
70' Wissel SC Heerenveen Wissel B. Dost voor C. Grindheim SC Heerenveen
84' Wissel SC Heerenveen Wissel I. Đurić voor A. Kruiswijk SC Heerenveen
89' Wissel De Graafschap Wissel T. van de Pavert voor L. Broekhof De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - De Graafschap
Opstellingen SC Heerenveen - De Graafschap
De opstellingen van SC Heerenveen en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal De Graafschap
# Speler Pos.
12 Boy Waterman
5
3 Vito Wormgoor
24 Leon Broekhof
17 Jochem Jansen
6
11 Steve De Ridder
13
18 Sjoerd Overgoor
32 Geoffry Hairemans
20
Wissels De Graafschap
# Speler Pos.
15 Ties Evers
21
31 Ted van de Pavert
1 Joost Terol
33 Dimitri Hairemans
34 Gregor Breinburg
27
Voorbeschouwing SC Heerenveen - De Graafschap

SC Heerenveen en De Graafschap treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en De Graafschap in de Eredivisie vond plaats op 17 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 3 keer wist de ploeg van SC Heerenveen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor SC Heerenveen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 2
Winst De Graafschap 3
Gelijkspel 0
Totaal 5
Tags
SC Heerenveen - De Graafschap Opstelling SC Heerenveen Opstelling De Graafschap Live SC Heerenveen - De Graafschap Live SC Heerenveen - De Graafschap kijken SC Heerenveen - De Graafschap kijken Live SC Heerenveen - De Graafschap stream SC Heerenveen - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - De Graafschap Uitslag SC Heerenveen - De Graafschap Statistieken SC Heerenveen - De Graafschap Eredivisie 2010/2011 SC Heerenveen - De Graafschap wedden SC Heerenveen - De Graafschap gokken SC Heerenveen - De Graafschap Unibet