Nabeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord (0-2) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 12 december 2009 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt SC Heerenveen het zaterdag 12 december 2009 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord.

Via de SC Heerenveen - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord (0-2)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en Feyenoord is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 68e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Hofland. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Feyenoord dat via J. Tomasson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Feyenoord
LIVE SC Heerenveen - Feyenoord 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel Feyenoord Wissel D. Biseswar voor S. Babovic Feyenoord
67' Wissel Feyenoord Wissel R. Makaay voor S. Cissé Feyenoord
68' Doelpunt Feyenoord Doelpunt K. Hofland Feyenoord
75' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Sibon voor H. Losada SC Heerenveen
82' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Tomasson Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Feyenoord
Opstellingen SC Heerenveen - Feyenoord
De opstellingen van SC Heerenveen en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels SC Heerenveen
35 Gerald Sibon
Voorbeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord

SC Heerenveen en Feyenoord treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 16 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 3 keer wist de ploeg van SC Heerenveen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor SC Heerenveen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.