Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles (3-2) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 6 november 2010 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt SC Heerenveen het zaterdag 6 november 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de SC Heerenveen - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles (3-2)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en Heracles is geëindigd in een 3-2 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Breuer. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het SC Heerenveen dat via R. Beerens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Overtoom dacht na 70 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Heracles Almelo via Everton, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist SC Heerenveen via B. Maertens de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Heracles
3
2
LIVE SC Heerenveen - Heracles 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Breuer met assist van O. Assaidi SC Heerenveen
39' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Pasveer Heracles Almelo
40' Penalty SC Heerenveen Penalty R. Beerens O. Assaidi SC Heerenveen
47' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Looms Heracles Almelo
58' Wissel SC Heerenveen Wissel V. Elm voor R. Beerens SC Heerenveen
65' Wissel Heracles Almelo Wissel Everton voor A. Rendla Heracles Almelo
69' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor C. Jong-a-Pin SC Heerenveen
70' Penalty Heracles Almelo Penalty W. Overtoom S. Armenteros Heracles Almelo
70' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Janmaat voor G. Koning SC Heerenveen
76' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton Heracles Almelo
81' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Cairo voor D. Douglas Heracles Almelo
84' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor E. Cairo Heracles Almelo
85' Wissel Heracles Almelo Wissel G. Plet voor S. Armenteros Heracles Almelo
93' Eigen doelpunt SC Heerenveen Eigen doelpunt B. Maertens SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Heracles
Opstellingen SC Heerenveen - Heracles
De opstellingen van SC Heerenveen en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Heerenveen - Heracles

SC Heerenveen en Heracles treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 27 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 4 keer wist de ploeg van SC Heerenveen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor SC Heerenveen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.