Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles (1-2) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 27 februari 2010 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt SC Heerenveen het zaterdag 27 februari 2010 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de SC Heerenveen - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles (1-2)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en Heracles is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 50e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dost. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het SC Heerenveen dat via G. Sibon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Everton dacht na 75 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Heracles
1
2
LIVE SC Heerenveen - Heracles 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Bangma voor P. Haglund SC Heerenveen
46' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Väyrynen voor M. Lejsal SC Heerenveen
50' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Dost Heracles Almelo
64' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt G. Sibon SC Heerenveen
66' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Väyrynen SC Heerenveen
75' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton Heracles Almelo
77' Wissel SC Heerenveen Wissel Paulo Henrique voor F. Duricic SC Heerenveen
83' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Fledderus voor Everton Heracles Almelo
90' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor A. van der Linden Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Heracles
Opstellingen SC Heerenveen - Heracles
De opstellingen van SC Heerenveen en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.