Nabeschouwing SC Heerenveen - NAC Breda (3-1) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 21 augustus 2010 - 19:45 uur



In de Eredivisie 2010/2011 neemt SC Heerenveen het zaterdag 21 augustus 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de SC Heerenveen - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - NAC Breda (3-1)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en NAC Breda is geëindigd in een 3-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Amoah. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het SC Heerenveen dat via B. Dost dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Luijckx dacht na 59 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde SC Heerenveen via B. Dost, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - NAC Breda
Goals
3
1
LIVE SC Heerenveen - NAC Breda 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Amoah met assist van Leonardo NAC Breda
26' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Dost SC Heerenveen
59' Eigen doelpunt SC Heerenveen Eigen doelpunt K. Luijckx SC Heerenveen
61' Wissel SC Heerenveen Wissel F. Đuričić voor V. Elm SC Heerenveen
63' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. Kwakman NAC Breda
72' Wissel SC Heerenveen Wissel T. Elyounoussi voor O. Assaidi SC Heerenveen
72' Wissel NAC Breda Wissel P. Bouwman voor T. Loran NAC Breda
73' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. Luijckx NAC Breda
77' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Dost met assist van Y. El-Akchaoui SC Heerenveen
82' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor C. Fehér NAC Breda
86' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Švec voor M. Väyrynen SC Heerenveen
86' Wissel NAC Breda Wissel T. Gilissen voor J. Kolkka NAC Breda
86' Wissel NAC Breda Wissel F. Idabdelhay voor K. Luijckx NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - NAC Breda
Opstellingen SC Heerenveen - NAC Breda
De opstellingen van SC Heerenveen en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels NAC Breda
# Speler Pos.
24 Pim Bouwman
6
19
16
23 Abdenasser El Khayati
Voorbeschouwing SC Heerenveen - NAC Breda

SC Heerenveen en NAC Breda treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en NAC Breda in de Eredivisie vond plaats op 18 april 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is SC Heerenveen favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 7
Winst NAC Breda 2
Gelijkspel 3
Totaal 12
Tags
SC Heerenveen - NAC Breda Opstelling SC Heerenveen Opstelling NAC Breda Live SC Heerenveen - NAC Breda Live SC Heerenveen - NAC Breda kijken SC Heerenveen - NAC Breda kijken Live SC Heerenveen - NAC Breda stream SC Heerenveen - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - NAC Breda Uitslag SC Heerenveen - NAC Breda Statistieken SC Heerenveen - NAC Breda Eredivisie 2010/2011 SC Heerenveen - NAC Breda wedden SC Heerenveen - NAC Breda gokken SC Heerenveen - NAC Breda Unibet