Nabeschouwing SC Heerenveen - NEC (4-1) || Eredivisie 2009/2010

Vrijdag 19 maart 2010 - 20:45 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt SC Heerenveen het vrijdag 19 maart 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de SC Heerenveen - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - NEC (4-1)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en NEC is geëindigd in een 4-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Goossens. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het SC Heerenveen dat via G. Sibon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Sibon dacht na 50 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde SC Heerenveen via M. Breuer, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist SC Heerenveen via S. Fazli de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 91 minuten werd J. Sarpong van NEC met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - NEC
Goals
4
1
LIVE SC Heerenveen - NEC 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt NEC Doelpunt J. Goossens NEC
30' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Zomer NEC
31' Penalty SC Heerenveen Penalty G. Sibon SC Heerenveen
50' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt G. Sibon SC Heerenveen
54' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor R. Beerens SC Heerenveen
61' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Losada voor F. Duricic SC Heerenveen
69' Gele kaart NEC Gele kaart voor P. Pothuizen NEC
72' Wissel NEC Wissel S. Ntibazonkiza voor A. Radomski NEC
75' Wissel SC Heerenveen Wissel P. Haglund voor M. Väyrynen SC Heerenveen
81' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Fazli voor G. Sibon SC Heerenveen
92' Penalty SC Heerenveen Penalty M. Breuer SC Heerenveen
94' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. Fazli SC Heerenveen
91' Rode kaart NEC Rode kaart voor J. Sarpong NEC
91' Wissel NEC Wissel L. Davids voor E. Fejzullahu NEC
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - NEC
Opstellingen SC Heerenveen - NEC
De opstellingen van SC Heerenveen en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
23 Hernán Pablo Losada
18 Philip Haglund
40 Samir Fazli
Wissels NEC
# Speler Pos.
17 Saïdi Ntibazonkiza
8 Lorenzo Davids
Voorbeschouwing SC Heerenveen - NEC

SC Heerenveen en NEC treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en NEC in de Eredivisie vond plaats op 7 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is SC Heerenveen favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl NEC slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 5
Winst NEC 3
Gelijkspel 1
Totaal 9
Tags
SC Heerenveen - NEC Opstelling SC Heerenveen Opstelling NEC Live SC Heerenveen - NEC Live SC Heerenveen - NEC kijken SC Heerenveen - NEC kijken Live SC Heerenveen - NEC stream SC Heerenveen - NEC Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - NEC Uitslag SC Heerenveen - NEC Statistieken SC Heerenveen - NEC Eredivisie 2009/2010 SC Heerenveen - NEC wedden SC Heerenveen - NEC gokken SC Heerenveen - NEC Unibet