Nabeschouwing SC Heerenveen - RKC Waalwijk (3-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 28 november 2009 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt SC Heerenveen het zaterdag 28 november 2009 om 19:45 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk.

Via de SC Heerenveen - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - RKC Waalwijk (3-1)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en RKC Waalwijk is geëindigd in een 3-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 39e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Elm. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het SC Heerenveen dat via V. Elm dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Benson dacht na 79 minuten te scoren voor RKC Waalwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde SC Heerenveen via R. Beerens, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - RKC Waalwijk
3
1
LIVE SC Heerenveen - RKC Waalwijk 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor O. Assaidi SC Heerenveen
39' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt V. Elm SC Heerenveen
42' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Papadopulos SC Heerenveen
54' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt V. Elm SC Heerenveen
55' Wissel RKC Waalwijk Wissel B. De Ceulaer voor A. Obodai RKC Waalwijk
57' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor D. Mulder RKC Waalwijk
62' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Boerrigter voor S. Metaj RKC Waalwijk
62' Wissel RKC Waalwijk Wissel F. Benson voor F. Idabdelhay RKC Waalwijk
68' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Kopic voor V. Elm SC Heerenveen
78' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Väyrynen voor O. Assaidi SC Heerenveen
79' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt F. Benson RKC Waalwijk
81' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Sibon voor M. Papadopulos SC Heerenveen
92' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Beerens SC Heerenveen
90' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Väyrynen SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - RKC Waalwijk
Opstellingen SC Heerenveen - RKC Waalwijk
De opstellingen van SC Heerenveen en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.