Nabeschouwing SC Heerenveen - Vitesse (1-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 15 augustus 2009 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt SC Heerenveen het zaterdag 15 augustus 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de SC Heerenveen - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Vitesse (1-0)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en Vitesse is geëindigd in een 1-0 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Losada. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Vitesse
1
0
LIVE SC Heerenveen - Vitesse 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt H. Losada SC Heerenveen
28' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor C. Jong-a-Pin Vitesse
42' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor H. Losada SC Heerenveen
61' Wissel SC Heerenveen Wissel Paulo Henrique voor T. Elyounoussi SC Heerenveen
62' Wissel SC Heerenveen Wissel B. Kalou voor H. Losada SC Heerenveen
70' Wissel Vitesse Wissel S. Kaloglu voor D. Stevanovic Vitesse
76' Wissel SC Heerenveen Wissel P. Ingelsten voor G. Sibon SC Heerenveen
80' Wissel Vitesse Wissel G. Snijders voor L. Nilsson Vitesse
81' Wissel Vitesse Wissel A. Büttner voor R. Molhoek Vitesse
89' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor B. Kalou SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Vitesse
Opstellingen SC Heerenveen - Vitesse
De opstellingen van SC Heerenveen en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Heerenveen - Vitesse

SC Heerenveen en Vitesse treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 3 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is SC Heerenveen favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Vitesse slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.