Nabeschouwing SC Heerenveen - VVV Venlo (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 4 oktober 2009 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt SC Heerenveen het zondag 4 oktober 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo.

Via de SC Heerenveen - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - VVV Venlo (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen SC Heerenveen en VVV Venlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 88e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Calabro. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het SC Heerenveen dat via M. Papadopulos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - VVV Venlo
1
1
LIVE SC Heerenveen - VVV Venlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel SC Heerenveen Wissel O. Assaidi voor Paulo Henrique SC Heerenveen
60' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Papadopulos voor G. Sibon SC Heerenveen
71' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Takak voor N. Fleuren VVV-Venlo
71' Wissel VVV-Venlo Wissel Diogo Viana voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
78' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor C. Grindheim SC Heerenveen
80' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Losada voor C. Grindheim SC Heerenveen
88' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. Calabro VVV-Venlo
89' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. Calabro VVV-Venlo
89' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Van Dessel voor R. Schaken VVV-Venlo
93' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Papadopulos SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - VVV Venlo
Opstellingen SC Heerenveen - VVV Venlo
De opstellingen van SC Heerenveen en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels VVV Venlo
25
21 Diogo Filipe Guerreiro Viana
8
Voorbeschouwing SC Heerenveen - VVV Venlo

SC Heerenveen en VVV Venlo treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en VVV Venlo in de Eredivisie vond plaats op 23 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is SC Heerenveen favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl VVV Venlo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.