Nabeschouwing Sparta Rotterdam - ADO Den Haag (0-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 24 januari 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Sparta Rotterdam het zondag 24 januari 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - ADO Den Haag (0-0)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - ADO Den Haag
LIVE Sparta Rotterdam - ADO Den Haag 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor P. Bosschaart ADO Den Haag
12' Wissel Sparta Rotterdam Wissel K. Strootman voor S. van Gessel Sparta Rotterdam
34' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor W. Verhoek ADO Den Haag
55' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Kum ADO Den Haag
58' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Slijngard Sparta Rotterdam
75' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Bodul voor R. Poepon Sparta Rotterdam
76' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor E. van Bueren Sparta Rotterdam
77' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Knopper voor W. Verhoek ADO Den Haag
84' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Dissels voor E. Duplan Sparta Rotterdam
85' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Immers voor K. Luijckx ADO Den Haag
88' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Hulst voor B. Milic ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - ADO Den Haag
Opstellingen Sparta Rotterdam - ADO Den Haag
De opstellingen van Sparta Rotterdam en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.