Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Utrecht (0-3) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 18 april 2010 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt Sparta Rotterdam het zondag 18 april 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Utrecht (0-3)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en FC Utrecht is geëindigd in een 0-3 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Lensky. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het FC Utrecht dat via R. van Wolfswinkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Danso dacht na 75 minuten te scoren voor FC Utrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - FC Utrecht
LIVE Sparta Rotterdam - FC Utrecht 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt J. Lensky FC Utrecht
24' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. van Gessel voor E. Falkenburg Sparta Rotterdam
45' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Vorm FC Utrecht
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. John voor R. Denneboom Sparta Rotterdam
52' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Dissels voor B. Vlasblom Sparta Rotterdam
63' Wissel FC Utrecht Wissel E. Danso voor D. Mertens FC Utrecht
65' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. van Wolfswinkel FC Utrecht
75' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt E. Danso FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - FC Utrecht
Opstellingen Sparta Rotterdam - FC Utrecht
De opstellingen van Sparta Rotterdam en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Sparta Rotterdam
# Speler Pos.
4
24 Joshua John
11
Wissels FC Utrecht
# Speler Pos.
33 Erixon Danso
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - FC Utrecht

Sparta Rotterdam en FC Utrecht treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 29 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is FC Utrecht favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sparta Rotterdam te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sparta Rotterdam. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Rotterdam 2
Winst FC Utrecht 3
Gelijkspel 4
Totaal 9
Tags
Sparta Rotterdam - FC Utrecht Opstelling Sparta Rotterdam Opstelling FC Utrecht Live Sparta Rotterdam - FC Utrecht Live Sparta Rotterdam - FC Utrecht kijken Sparta Rotterdam - FC Utrecht kijken Live Sparta Rotterdam - FC Utrecht stream Sparta Rotterdam - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Utrecht Uitslag Sparta Rotterdam - FC Utrecht Statistieken Sparta Rotterdam - FC Utrecht Eredivisie 2009/2010 Sparta Rotterdam - FC Utrecht wedden Sparta Rotterdam - FC Utrecht gokken Sparta Rotterdam - FC Utrecht Unibet