Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Heracles (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 10 april 2010 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Sparta Rotterdam het zaterdag 10 april 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Heracles (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Heracles geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 47e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dost. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Sparta Rotterdam dat via E. Duplan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - Heracles
1
1
LIVE Sparta Rotterdam - Heracles 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor N. Viergever Sparta Rotterdam
24' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Looms Heracles Almelo
39' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Poepon Sparta Rotterdam
45' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Knol Sparta Rotterdam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Bodul voor E. Falkenburg Sparta Rotterdam
46' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Armenteros voor Everton Heracles Almelo
47' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Dost Heracles Almelo
52' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt E. Duplan Sparta Rotterdam
59' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. John voor D. Abdul Sparta Rotterdam
72' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Fledderus voor M. Vejinovic Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Heracles
Opstellingen Sparta Rotterdam - Heracles
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Sparta Rotterdam
10 Darko Bodul
24 Joshua John
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Heracles

Sparta Rotterdam en Heracles treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 19 september 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sparta Rotterdam als Heracles wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.